Returneret

Returret

Vores returret varer 14 dage. Hvis der er gået 14 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig refusion eller udveksling.

 

For at være berettiget til returnering, eller ombytning, af dit købte varer, skal varen være ubrugt og i samme stand, som du har modtaget det. Det skal også være i den originale emballage. For at afslutte din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

 Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvise tilbagebetaling (hvis det er relevant).

  1. Enhver vare, der ikke er i sin oprindelige tilstand, er beskadiget eller mangler dele af grunde, der ikke skyldes vores fejl.
  2. Enhver vare, der returneres mere end 14 dage efter levering.

 

Tilbagebetaling (hvis relevant)

Når din retur er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du er godkendt, behandles din tilbagebetaling, og en kredit vil automatisk blive tilbageført på dit kreditkort, eller den oprindelige betalingsmetode, inden for en vis mængde dage.

 

Forsinket eller manglende tilbagebetaling (hvis relevant)

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter dit kreditkortselskab. Det kan tage lidt tid før din refusion er officielt bogført. Kontakt derefter din bank. Der er ofte en del behandlingstid, før en tilbagebetaling er bogført.

Hvis du har gjort alt dette, og du endnu ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på info@frisorartikler.dk

 

Nedsatte varer

Kun varer med regulære priser kan refunderes, desværre kan nedsatte varer ikke refunderes.

 

Ombytning

Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du skal bytte den til samme vare, send os en mail på info@frisorartikler.dk og send din vare til: Frisorartikler.dk, Høje Taastrup Boulevard 53, 2630 Høje Taastrup, Danmark.

 

 

Gaver

Hvis varen var markeret som gave, da den blev købt og afsendt direkte til dig, modtager du en gavekredit for værdien af din retur. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive afsendt til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller gavegiveren havde ordren afsendt til sig selv, for selv at give den senere, sender vi tilbagebetaling til gavegiveren, og han vil få besked om returen.

 

Forsendelse

For at returnere dit produkt, skal produktet sendes til: Femkanten i 10, 2630 Taastrup, Danmark.

Du skal selv betale forsendelsesomkostninger for dine returnerede vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det tager for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Hvis du sender en vare over 2000 DKK, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelse eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

 

Lige tilføjet til din ønskeliste:
min ønskeseddel
Du har lige tilføjet dette produkt til inkøbskurv: