FRISORARTIKLER.DK er webstedet for Sapphire Group, som er et DK-registreret selskab (CVR: DK37148075). Vores mål er at tilbyde salg og vedligeholdelse af hår- og skønhedsudstyr, af høj kvalitet og til de mest konkurrencedygtige priser, direkte til salonens ejere og professionelle stylister eller skønhedseksperter.

Vi servicerer branchen direkte gennem online ordrer. Uanset dine krav, garanterer vi dig den kvalitet og service, du har brug for.

Vi har et af Danmarks største udvalg af hårprodukter. Vi sælger alle de kendte mærker, som du kan få fra dine frisører, kosmetologer og makeup-kunstnere, vi er bare meget billigere. Vi kæmper hver dag for at være Danmarks billigste forhandler af hårprodukter, og vi tilbyder prisgaranti på hele vores sortiment.

Vi har et stort udvalg af alle de kendte mærker. Du vil finde alt, fra første gang du åbner din salon til din daglige aktiviteter. Vi har omhyggeligt sammensat vores team for at give dig professionel vejledning.

På FRISORARTIKLER.DK gør vi alt, for vores kunder, for at sikre, at vores kunders ordrer håndteres så hurtigt og sikkert som muligt.

Har du har nogle spørgsmål, kan du altid skrive til vores kundeservice, på info@frisorartikler.dk , mandag-fredag ​​fra kl. 9-16.

 

Lige tilføjet til din ønskeliste:
min ønskeseddel
Du har lige tilføjet dette produkt til inkøbskurv: